Ce efecte devastatoare au “hipopotamii de cocaina” ai lui Pablo Escobar asupra naturii din Columbia

Vedere hipopotam

Care sunt riscurile pe care le-ar implica o creștere atât de mare a numărului de hipopotami

Această conferință va fi considerată cea mai importantă la începutul secolului al XXI-lea. Credeți că guvernele africane vor realiza o asemenea conferință? Credeți ca U. Uniunea Africană va realiza o astfel de conferință? Chiar înainte de a face acest lucru, vor cere sprijin extern.

Descriere În lumile plăsmuite, gândul poate schița orice contur, emoția poate prinde orice glas și oricine se poate înveșmânta în straie vedere hipopotam personaj. Acolo unde rodul iscusinței creative este direct proporțional cu înrâurirea imaginației, șosetele lui Ion Puican se înfățișează ca veritabile lecții despre virtuți și bună-cuviință, zâna Rozmarie devine și vrăjitoare, iar viteazul Croitoraș ajunge stăpân peste o jumătate de împărăție. Și totuși, să fi auzit cineva de un hipopotam care… clocește ouă? Scriitoarea Daniela Iride Murgia, da. Ni se spune că Tam s-a născut mare.

Înțeleg ce vedere hipopotam responsabilitatea și democrația. Nu vor sta să aștepte ca guvernul sa facă ceva pentru ei. Aceasta este Generația Gheparzilor. Iar salvarea Africii este în mâna acestor Gheparzi. De cealaltă parte, avem, bineînțeles, Generația Hipopotamilor.

Râsete Generația hipopotamilor este reprezentată de elitele politice. Sunt prinse în țarcul lor intelectual. Se plâng despre colonialism și imperialism, dar — nu ar mișca un deget.

Dacă li se cere să reformeze economia, nu o vor reforma fiindcă beneficiază de pe urma acestui status quo putred. Mulți africani sunt foarte furioși din cauza situației din Africa.

Ei bine, nu este vorba despre un continent sărac. Este bogat in resurse minerale, resurse minerale naturale. Însă bogăția minerală a Africii nu este folosită pentru vedere hipopotam scoate pe oameni din sărăcie.

Asta îi înfurie pe africani. Și, într-un fel, în multe feluri, Africa este mai mult decât o tragedie. O altă tragedie de durată a Africii este că există atât de mulți oameni, atâtea guverne, atât de multe organizații care vor să-i ajute pe oamenii din Africa — ei nu înțeleg. Ei bine, nu spunem să nu ajutați Africa. E un lucru nobil sa ajuți Africa. Dar ajutarea Africii a devenit un teatru al absurdului. Ca și cum orbii le-ar arăta nebunilor calea.

Account Options

Râsete Trebuie să recunoaștem anumite lucruri. Cutia milei din Africa e defectă. Sunt scoși din Africa. Așa spune Banca Mondială. Priviți cutia milei examinarea vederii cu laser Africa.

vedere hipopotam viziune 3 la 3 zile

E defectă. Unii spun că ar trebui să vărsăm mai mulți bani, mai multe ajutoare în această cutie defectă. Care sunt vedere hipopotam Numai corupția costă de miliarde de dolari pe an. Lăsați asta la o parte. Capitalul care iese din Africa, 80 de miliarde pe an. Să luăm importurile de alimente. Africa plătește 20 de miliarde de dolari pe an pentru importurile de alimente. Puneți la un loc toate aceste defecțiuni.

De ce vor oamenii de știință să omoare hipopotamii lui Pablo Escobar. Estimările spun că numărul lor în prezent a ajuns la Care sunt riscurile pe care le-ar implica o creștere atât de mare a numărului de hipopotami O experiență cu o factură de

E mult mai mult decât cele 50 de miliarde pe care Tony Blair vrea să le strângă pentru Africa. În anii '60, Africa nu numai că se hrănea singură, dar mai și exporta produse alimentare. Acest lucru nu se mai întâmplă. Știm că ceva nu a mers vedere hipopotam. Dumneavoastră știți asta, eu știu asta, dar haideți să nu mai pierdem din timpul nostru discutând despre aceste greșeli, fiindcă vom sta aici toată ziua.

Să trecem mai departe, la următorul capitol, căci aceasta este tema conferinței noastre — următorul capitol.

Partenerii noștri

Ei bine, cel care a vorbit înaintea mea, Idris Mohammed, a precizat că în Africa am avut parte de o conducere catastrofală. Această caracterizare, după părerea mea, este puțin spus. Le-am cerut să numească doar Râsete Pe acesta nu l-am luat în seamă. Râsete Ce încerc să demonstrez este că nimeni nu a trecut de Chiar dacă ar fi putut numi 20, ce vă sugerează acest lucru? Și dacă vă uitați puțin la ei, la acest cârd de conducători post-colonialiști — șleahtă de demagogi caraghioși.

Aplauze Ei bine, nu se aseamănă vedere hipopotam de puțin cu liderii tradiționali care au condus Africa secole întregi. A doua premisă falsă de la care pornim atunci când încercăm să ajutăm Africa vedere hipopotam că uneori ne gândim că există un guvern În Africa, căruia îi pasă de popor, care lucrează în interesul poporului și reprezintă poporul.

De fapt, noi numim guvernele state vampir. Vampiri, deoarece sug vitalitatea economică a popoarelor. Guvernul este problema Africii.

vedere hipopotam miopie factori de risc

Un stat vampir este acel guvern — Aplauze — care a fost deturnat de un cârd de bandiți și escroci care se folosesc de puterea pe care le-o oferă statul ca se îmbogățească, să-i îmbogățească pe amicii lor, pe șefii de trib și să-i excludă pe toți ceilalți. Cei mai bogați oameni din Africa sunt șefii de stat și miniștrii și, de cele vedere hipopotam multe ori, șeful escrocilor este însuși șeful de stat. De unde au atâția bani? Din sporirea bunăstării? Ci de pe urma popurului în suferință.

Asta nu înseamnă să creezi bunăstare — ci să redistribui bunăstare.

vedere hipopotam vederea la un ochi deteriorată

Al treilea lucru pe care trebuie să-l recunoaștem este că, dacă vrem să ajutăm vedere hipopotam african, trebuie să știm unde este poporul african. Luați orice economie africană.

TAM HIPOPOTAM

O economie africană poate fi împărțită în trei sectoare. Sectorul modern, sectorul neoficial și sectorul tradițional. Sectorul modern este lăcașul elitelor.

Este sediul guvernului. În multe țări africane, sectorul modern este pierdut. Este disfunțional. E un fandango de fațadă al unor sisteme importate, pe care nici elitele însăși nu-l înțeleg.

Aceasta este sursa multora dintre probleme Africii, când se iscă lupte pentru puterea politică și afectează sectorul neoficial și pe vedere hipopotam tradițional, luând vieți vedere hipopotam. Ei bine, multe dintre ajutoarele pentru dezvoltare și resurse au fost canalizate către acest sector.

Cei mai mulți oameni din Africa fac însă parte din celelalte două sectoare, cel neoficial și cel tradițional.

  1. Хилвару было их жаль, хотя он и понимал, что они не испытывают ни малейшей нужды в сочувствии.
  2. Его сознание все еще было занято картиной ночи и звезд.

Ei bine, e destul de logic că, dacă vrei să-i ajuți pe oameni, trebuie să mergi acolo unde sunt ei. Dar nu asta am făcut. De fapt, vedere hipopotam neglijat sectorul neoficial și pe cel tradițional. Agricultura Africii face parte din sectorul tradițional, și, din această cauză, Africa nu se poate vedere hipopotam și trebuie să importe produse alimentare.

Am stabilit că nu putem dezvolta Africa ignorând sectorul neoficial și pe cel tradițional. Și nu putem dezvolta aceste două sectoare fără o înțelegere operațională a modului în care funcționează ele. Aceste două sectoare, permiteți-mi să vă explic, au propriile lor instituții indigene. Primul este sistemul politic.

E o tradiție ca africanii să-și urasă guvernele — urăsc tirania. Dacă analizăm sistemele lor tradiționale, Observăm că africanii își organizează statele în două feluri.

Primul aparține acelor societăți etnice care cred că vedere hipopotam era tiran în mod necesar, așa că nu voiau să aibă nimic de-a face cu nicio autoritate centralizată. Aceste societăți sunt Ibo, Somalezii, Kikuyu, de exemplu — nu au avut niciun conducător. Celelalte grupuri etnice, care au avut conducători, au avut grijă să-i înconjoare cu consilii peste consilii pentru ca aceștia să vedere hipopotam facă abuz de putere.

În tradiția Așanti, de vedere hipopotam, conducătorul nu poate lua nicio decizie fără participarea consiliului bătrânilor.

Ce efecte devastatoare au “hipopotamii de cocaina” ai lui Pablo Escobar asupra naturii din Columbia

Fără consiliu, el nu poate da nicio lege vedere hipopotam, dacă nu conduce după voia poporului, va fi înlăturat. Dacă nu, oamenii îl vor abandona pe conducător și se vor așeza în altă parte. Și vedere hipopotam dacă ne uităm la imperiile africane din antichitate, toate erau organizate după următorul principiu — principiul confederației, care se caracterizează prin cedarea puterii în foarte mare măsură, descentralizarea puterii.

Ei bine, așa cum v-am explicat, acest lucru face marte din moștenirea politică indigenă a Africii. Faceți acum o comparație cu sistemele moderne cu elitele de conducere care s-au format în Africa. Nu au nici cea mai mică legătură. În sistemul economic al Africii tradiționale, mijloacele de producție sunt proprietate privată. Sunt proprietatea unor familii extinse. Vedeți dumneavoastră, în Occident, unitatea economică și socială de bază este individul.

Sistemul familial extins își strânge la un loc resursele. Dețin ferme. Decid ce să facă, ce să producă. Nu primesc ordine de la conducători — ei decid ce să facă. Și când au recolte, vând surplusul pe piață.

Cercetatorii au analizat impactul pe care l-au avut aceste mamifere, native Africii, asupra mediului acvatic din Columbia, scrie IFLScience.

Când au profit, este profitul lor nu al conducătorului, acesta nu îl poate lua. Pe scurt, ce aveam în Africa tradițională era un sistem de piață liberă. Aveam piețe în Africa vedere hipopotam de sosirea colonialiștilor pe continent. Timbutku era un oraș comercial mare.

Kano, Salaga — erau la fel. Dacă mergeți în Africa de Vest, veți vedea că activitatea comercială de acolo vedere hipopotam fost dintotdeauna dominată de femei.