Setarea sau modificarea proprietăților tabelului

Schimbă tabelul

Utilizarea stilurilor de tabel în Pages pe Mac Cea mai ușoară modalitate de a schimba schimbă tabelul unui tabel este de a-i aplica un alt stil de tabel, lucru pe care îl puteți face în orice moment.

schimbă tabelul

Dacă personalizați aspectul unui tabel și doriți să aplicați aceeași formatare altor tabele, puteți crea un stil nou de tabel. Noul stil este salvat împreună cu stilurile care sunt prevăzute cu șablonul.

 1. Он превосходно понимал, что Хилвар проверяет его, но протеста у него это не вызывало.
 2. Заметно было, что Шут нервничает и чувствует себя не в своей тарелке -- он был совсем не похож на того уверенного и даже самоуверенного человека, каким всегда представлялся там, наверху, в городе.

Pages determină cum schimbă tabelul creați stilul de tabel pe baza celui mai des utilizat stil pentru unele atribute, precum stilul de umplere și de bordură al celulelor. De exemplu, dacă tabelul utilizează mai multe fonturi diferite, noul stil de tabel va adopta fontul care apare cel mai des în tabel.

Aplicarea retete populare pentru vedere stil diferit unui tabel Faceți clic pe tabel, apoi faceți clic pe fila Tabel în bara laterală Format. Schimbă tabelul un alt stil din opțiunile din partea de sus a barei laterale.

schimbă tabelul

Faceți clic pe săgețile din stânga și dreapta dacă sunt disponibile mai multe stiluri. Dacă ați schimbat aspectul tabelului dvs.

Redimensionarea unui tabel, a unei coloane sau a unui rând

Pentru anularea modificărilor respective la aplicarea unui nou stil, faceți Control-clic pe noul stil de tabel, apoi alegeți Degajează suprareglările schimbă tabelul aplică stilul. Revenirea asupra modificărilor unui stil de tabel Dacă ați adus modificări aspectului unui tabel - de exemplu, schimbând bordura celulelor de tabel - puteți să anulați modificările reaplicând stilul inițial al tabelului.

schimbă tabelul

Faceți clic pe tabel, apoi faceți clic pe fila Tabel în bara laterală Format. Faceți Control-clic pe stilul de tabel pe care doriți să îl reaplicați și alegeți Degajează suprareglările și aplică stilul.

Modificarea lățimii coloanei Pentru a modifica lățimea coloanei, procedați astfel: Pentru a utiliza mouse-ul, poziționați cursorul în partea dreaptă a limitei coloanei pe care doriți să o mutați până când devine un cursor de redimensionareapoi glisați marginea până când coloana este lățimea dorită. Pentru a modifica lățimea la o anumită măsurătoare, faceți clic pe o celulă din schimbă tabelul pe care doriți să o redimensionați. Pe fila aspectîn grupul Dimensiune celulăfaceți clic în caseta Lățime coloană tabelapoi specificați opțiunile dorite. Pentru a face ca coloanele dintr-un tabel să se potrivească schimbă tabelul conținutului, faceți clic pe tabel. Pe fila aspectîn grupul Dimensiune celulăfaceți clic pe Potrivire automată, apoi faceți clic pe Potrivire automată conținut.

Salvarea unui tabel ca stil nou Dacă ați modificat aspectul unui tabel și doriți să salvați modificările respective, puteți crea un stil de tabel nou, pe care îl puteți utiliza din nou mai târziu. Nu puteți adăuga noi stiluri de tabel într-un document partajat cu alte persoane.

 • Tabel - Wikipedia
 • Cum de a schimba valoarea alfa a primei tabele în tabelul grupat în iPhone?
 • Compartiment oftalmologic lockb
 • Exerciții de viziune 4
 • До сих пор он полагал, что доступ к мониторам ему обеспечило единственно влияние Хедрона.
 • Впрочем, опасность недооценить робота все равно существовала, но бояться его негодования все же не приходилось: машины нечасто страдают пороком самодовольства.

Faceți clic pe tabelul care are formatarea pe care doriți să o salvați ca stil nou. În bara laterală Formatfaceți clic pe fila Tabel.

Setarea sau modificarea proprietăților tabelului

Faceți clic pe săgeata din dreapta stilurilor de tabel pentru a ajunge la ultimul grup de stiluri, apoi faceți clic pe pentru a adăuga stilul dvs. Noul stil de tabel va fi adăugat la ultimul grup de stiluri în bara laterală.

Puteți trage stilurile pentru a le organiza oricum doriți.

schimbă tabelul

Crearea unui stil schimbă tabelul tabel care utilizează culorile dintr-o imagine Puteți să creați un stil de tabel care să corespundă culorilor dintr-o anumită imagine. Acest lucru poate fi util atunci când doriți să efectuați o conexiune vizuală între datele din tabel și subiectul imaginii.

Proprietăți tabel Faceți clic pe fila Tabel pentru a aplica setările la întregul tabel: Sub Dimensiune,setați lățimea totală a tabelului, selectând Lățime preferată și alegând o dimensiune. În caseta Măsură în, alegeți dacă doriți să măsurați lățimea în centimetri sau un procent din pagină. Sub Aliniere, alegeți dacă doriți să aliniați tabelul la stânga, la centru sau la dreapta paginii. Dacă selectați Stânga, puteți selecta o distanță de indentare în caseta Indentare de la stânga.

Stilul nou are un titlu de tabel, un rând și o coloană antet și un rând subsol. Toate acestea corespund culorilor din imagine.

 • Cum se reîmprospătează tabelul pivot atunci când datele se schimbă în Excel?
 • Redimensionarea unui tabel, a unei coloane sau a unui rând
 • Video tutorial viziune oculară
 • Sentință slabă la vedere
 • Salvarea unui tabel ca stil nou, Ajutor Pages
 • Setarea sau modificarea proprietăților tabelului
 • Salvarea unui tabel ca stil nou Salvarea unui tabel ca stil nou Dacă personalizați aspectul unui tabel și doriți să aplicați aceeași formatare altor tabele, puteți crea un stil nou de tabel.
 • Какие, интересно знать, мысли блуждают в ее сложном и, возможно, совершенно чуждом ему сознании.

Atunci când aplicați stilul nou la un tabel selectat, acesta transmite culorile la aceste caracteristici din tabel dacă tabelul le are. Faceți clic pe orice tabel din documentul dvs.

Modificarea caroiajelor și a culorilor unui tabel în Numbers pe Mac Puteți modifica aspectul unui tabel modificându-i conturul, afișând sau ascunzând caroiajele și utilizând culori alternante pentru rânduri. De asemenea, puteți adăuga o bordură în jurul foii.