Modalitati de livrare si plata

Puterea viziunii

Conținutul

  boli genetice ale vederii cum să restabiliți vederea cu miopia

  Deschide videoclipul Anul Brancoveanu este sarbatorit in aceasta toamna la Palatul Mogosoaia prin impresionanta expozitie a artistei Elena Murariu intitulata Puterea viziunii, inchinata Sfintilor Brancoveni, Voievodului Constantin Brancoveanu si cei patru fii ai sai: Constantin, Stefan, Radu si Matei, alaturi de sfetnicul voievodului, Ianache Vacarescu.

  Expozitia Puterea viziunii a artistei Elena Murariu Artista Elena Murariu este preocupata de Sfintii Brancoveni de peste 10 ani, realizand peste puterea viziunii lucrari, icoane si caligrafii spirituale prezentate in ampla expozitie deschisa la Palatul Mogosoaia.

  produse pentru tratarea vederii vedere inversă

  Suita acestor lucrari trebuie vazuta si ca un fapt de pomenire a Sfintilor Brancoveni. Ma alatur, peste veacuri, prin mijloacele mele de iconar, tuturor celor care inalta rugaciuni, aprind lumanari, pregatesc coliva, cioplesc cruci si aprind candele, marturiseste artista Elena Murariu.

  Pasind prin expozitia Elenei Murariu descoperim ca fiecare sala din Palatul Mogosoaia are o alta atmosfera creata de artista.

  genetică și miopie viziunea 0 75 înseamnă

  In unele sali este povestita istoria familiei Brancoveanu si ctitoriile sale, biserici si palate. In alta sala este prezentat momentul martiriului, unde puterea viziunii Sfintilor Brancoveni plutesc deasupra butucului insangerat.

  cu anemie, vederea s-a deteriorat apariția unei pete negre de vedere

  Iar in ultima sala traseul se incheie inaltator cu aceea puterea viziunii a Sfintilor Brancoveni, alaturi de brazi si cruci. Sfintii Brancoveni comemorati la Palatul Mogosoaia Brancoveanu este pentru multi oameni, pentru multi intelectuali romani, un reper.

  picături pentru îmbunătățirea vederii pe termen scurt miopie strabism

  Pentru mine, Brancoveanu este omul total si absolut al umanitatii romanesti, cu toate marile lumini si cu umbrele pe care le are aceasta umanitate romaneasca, declara Academicianul Razvan Theodorescu.

  Expozitia de pictura Puterea viziunii a artistei Elena Murariu poate fi vizitata la Palatele Brancovenesti Mogosoaia pana pe 1 octombrie Acest puterea viziunii va este oferit de Programul Catena pentru arta.

  grafic de testare a vederii cărți de îmbunătățire a viziunii

  Realizator: Bogdana Contras.