Ceas Pentru Nevazatori - british-pub.ro

Pentru nevăzători

Culori disponibile: mov, galben, verde, negru, alb, rosu Sistem de camere pentru nevăzători obiectiv ultra larg si obiectiv larg Capacitate baterie: redare video de pana la 17 ore Ecran Liquid Retina HD, ecran LCD de 6.

pentru nevăzători

Printre principalele avantaje ale acestui dispozitiv se numara: Dimensiuni potrivite pentru a pentru nevăzători tinut cu usurinta intr-o singura mana Suporta doar convorbirile si mesajele text Butoanele au dimensiunile potrivite si sunt bine plasate astfel incat utilizatorii sa intuiasca usor pozitia lor Butoanele pentru navigarea in meniu, pentru apelare si finalizare apel au forme pentru nevăzători culori diferite pentru a fi usor pentru nevăzători.

Pe partea dreapta a telefonului se afla un buton care indeplineste 3 roluri diferite: Apasat o singura data, acesta furnizeaza data, ora, nivelul bateriei si detalii despre semnal Printr-o apasare lunga, vocea ghid poate fi activata sau dezactivata Printr-o alta apasare, vocea ghid repeta tot ce este pe ecran Buton de SOS situat in partea din spate pentru activarea lui este nevoie de pentru nevăzători apasare lunga timp de cateva secunde — pentru a nu exista riscul de declansare a alarmei doar la o simpla atingere a butonului.

pentru nevăzători

Odata activat, telefonul incepe sa sune pana la 5 contacte de urgenta salvate in telefon — in cazul in care unul dintre contacte nu raspunde, Lucia contacteaza pe urmatorul. Vocea ghid poate vorbi in mai multe limbi: engleza, spaniola, franceza poti selecta remedii pentru vedere limba de baza.

pentru nevăzători

Tehnologia s-a dezvoltat atat de mult pentru nevăzători ultima vreme incat oamenii pot avea acces acum la informatiile pe care le doresc si pot utiliza orice tip de dispozitiv. Prin astfel de telefoane mobile poti avea grija intotdeauna de cei dragi, chiar daca sunt la distanta, iar acestia se pot bucura de independenta pe care si-o doresc.

Ochiul bionic pentru nevazatori