Totul despre miopie: cauze, simptome și modalități eficiente de tratament

Miopie ușoară

Conținutul

  Mediul - Altă cauză importantă este influența mediului asupra mușchilor globului ocular.

  Astfel că un exces de tonus din partea mușchiului ciliar poate sa antreneze miopia prin spasme ciliare. Și indicele de refracție a cristalinului poate fi modificat sub influența temperaturilor înalte opacifierea cristalinului.

  Miopia face parte din afecțiunile oftalmologice din categoria viciilor de refracție, împreună cu hipermetropia și astigmatismul. Din nefericire, aceste afecțiuni sunt foarte răspândite, de aceea este foarte probabil să cunoașteți pe cineva, sau să suferiți chiar dumneavoastră de miopie. Miopie — Ce este și cum apare?

  Altă teorie susține că un efort prea mare consolidează mușchii ciliari, micșorând curbura cristalinului. Combinație factorilor ereditari cu cei de mediu Patologici - există o serie de afecțiuni care determină apariția miopiei Tratament[ modificare modificare sursă ] Miopie ușoară mai comune forme de tratament includ purtarea ochelarilor și a lentilelor de contact doar cu lentile divergenteprecum și o procedură chirurgicală refractivă oculară, dar aceasta este recomandată doar persoanelor cu un anumit grad de miopie, precum și cu miopie ușoară vârstă nu foarte înaintată.

  miopie ușoară

  Există 3 tipuri de proceduri chirurgicale keratotomie radială - și cea mai riscantă. Se face o incizie în cornee cu ajutorul unei lame foarte ascuțite, aplatizându-se după lecuire, mărind calitatea imaginii pe retină.

  miopie ușoară

  Cu ajutorul unui laser se aplatizează corneea. LASIK - cea mai modernă tehnică.

  miopie ușoară

  Se aplică aproape tuturor formelor de miopie. Se miopie ușoară laseri și o microkeratomăcare taie o porțiune circulară din cornee. Aceasta este apoi tratată cu laseri pentru a-și schimba forma și focalizarea.

  miopie ușoară