Vezi articolul urmator

Miopie noaptea, Lentila de noapte: o nouă posibilitate de controlare a miopiei - Dora Optics

Conținutul

  Aplicare lentila de noapte Se mai numește și lentilă de Orthokeratologie iar avantajele principale sunt faptul că încetinesc progresia miopiei și o corectează.

  miopie noaptea HTA și vedere a LCR

  Miopie noaptea au o formă specială și sunt produse dintr-un material cu înaltă permeabilitate la oxigen, realizând astfel o remodelare blândă a suprafeţei ochiului, astfel încât vederea să rămână clară după scoaterea acestora, la trezire. Sunt proiectate pentru a aplatiza partea centrală a corneei; miopie noaptea metodă de modelare a corneei se numește Orthokeratologie. Avantajul principal este faptul că încetinește progresia miopiei, mai ales la copii la care avansarea miopiei este evidentă.

  miopie noaptea miopie pupile permanent dilatate

  Înainte de a purta acest tip de lentile este necesar un consult oftalmologic amănunțit, se va efectua topografia corneeană, se va evalua starea de sănătate a ochiului și se fac măsurătorile aferente, se stabilește dioptria. Pe baza măsurătorilor se comandă lentilele care sunt personalizate pentru fiecare ochi în parte.

  miopie noaptea corectarea vederii cu laser dacă plus

  Un soft special preia toate informațiile, astfel că arhitectura viitoarei lentile parcurge un proces de fabricație computerizat. După realizarea acestora, pacientul intră în posesia lor și începe perioada de adaptare. Pacientul cu miopie revine la control după prima noapte de purtare, după o săptămână, o lună și apoi miopie noaptea 3 luni. Efectele apar de la primele purtări, dar efectele semnificative după 1 săptămână.

  miopie noaptea caninii afectează vederea

  Este foarte importantă menținerea igienii pe parcursul utilizării lentilelor, folosirea soluțiilor speciale pentru curățare, a recipientelor specifice. Vezi articolul precedent.

  miopie noaptea deficiențe de vedere și distorsiuni